Kotimaa häämöttää jo

Tätä postausta kilpailutiimi kirjoittaa Munchenin lentokentältä. Kotimatka on mennyt suunnitelman mukaan 🙂

Eilen oli siis viimeinen kilpailupäivä. Marko oli saanut jo kaikki valitsemansa lajit kisattua, mutta Terolla oli jäljellä vielä Korealainen rata. Aamupäivällä oli ensin pari ryhmää Puolalaista rataa ja sen jälkeen pari ryhmää Unkarilaista rataa, jonka jälkeen nelihenkinen vasenkätisten ryhmä pääsi korealaista rataa laukkailemaan. Tero aloitti pelin. Tähti hevonen oli jälleen kerran nopea ja tanssahteli jännityksestä radalle mentäessä. Tero oli nyt kuitenkin jo sinut Tähden kanssa, joka on siis 6-vuotias Arabi ori ja antoi sen mennä alusta asti vapaasti hevosen haluamaa vauhtia. Osumia tuli kaikissa laukoissa. Kahdessa viimeisessä oli kypäräkamera mukana, josta tulee toivottavasti mielenkiintoinen video!

Jymy-yllätys kuitenkin odotti palkintojen jaossa. Turkkilaiselta radalta nimittäin tuli Suomeen pronssia, kun Tero sijoittui kolmanneksi!

Lopullisia virallisia tuloslistoja ei ole vielä julkaistu, joten emme voi tähän sen tarkemmin tuloksia kirjata. Nähtävästi kokonaiskilpailussa Marko sijoittui sijalle 22. ja Tero sijalle 32.

Nyt matka jatkuu kohti Helsinkiä..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s